Global Menkul Günlük Hisse Önerileri – (21.06.2024)

Endeksin güne alıcılı bir seyirle başlamasını bekliyoruz…

BIST100 endeksi Perşembe günü %2,57 oranında artış ile 10740 seviyesi civarında kapanış gerçekleştirdi. Böylelikle endeks bayram tatili sonrasında güçlü bir açılış gerçekleştirmiş oldu. BIST100 hisseleri içinde özellikle AKBNK, BIMAS, TCELL, TUPRS, ISCTR endekse en çok katkı sağlayan hisseler oldu. Bu duruma paralel XILTM iletişim, XBANK bankacılık, XBLSM bilişim ve XTCRT ticaret sektör endeksleri günün en çok kazananı oldu. Ayrıca BIOEN, TATEN, TKFEN gibi BIST100 hisselerinde göreceli iyi performanslar dikkat çekti.

Teknik olarak bakıldığında endekste direnç seviyeler zorlanırken görünüm olumlu yönde değişmeye devam ediyor. Gelinen noktada pozitif seyrin devam etmesi durumunda 10800-10935-11080 direnç seviyeleri sırası ile test edilebilir. 10625-10540-10410 seviyeleri ise olası gevşemelerde alımların devreye girebileceği destek noktaları olarak öne çıkıyor. Endeksin güne alıcılı bir seyirle başlamasını bekliyoruz.

Bugün hareketli olmasını beklediğimiz hisseler: SISE, TUPRS, EREGL, YKBNK, BIOEN.

Günlük Hisse Önerileri

Kaynak: Global Menkul

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ HİSSE ÖNERİLERİ MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNE ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@Hisse_Onerileri'ni Twitter'da Takip Et!

GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!