Phillip Capital Haftalık Hisse Önerileri – (16-20 Eylül 2024)

Haftalık Model Portföy

ASELS

54,00 TL yatay destek bölgesinin son haftalarda önemli bir destek rolü üstlenmesi ile birlikte tepki alışlarının etkili olduğu ASELS hissesinde son işlem gününde 50 ve 100 günlük gibi önemli ortalamalarının aşıldığını gördük. Hissede bu hafta 59,00 TL seviyesini ve 29 Temmuz haftası oluşan gap seviyesinin belirlediği 60,25 TL bölgelerini takip ediyor olacağız. Hissede bu seviyelerin aşılması ile birlikte alım iştahının artacağını düşünüyoruz.

Hedef Fiyat: 62,15 ₺
Zarar Kes: 55,80 ₺

KRDMD

Temmuz ayından itibaren satıcılı bir süreç içerisinde bulunan KRDMD hissesinde son işlem haftasında kısmen toparlanma emareleri göz önüne çıktı. Geçtiğimiz haftayı %6,67 oranında değer kazanımı ile tamamlayan hissede, haftalık bazda baktığımızda 100 haftalık ortalamanın destek olarak çalışmasını pozitif olarak yorumluyoruz. Hissede özellikle kısa vadede yeniden yükseliş eğilimi içerisine giren demir cevheri fiyatlarının da önemli bir katalist olduğu düşüncesindeyiz. KRDMD hissesinde, 23,00 TL seviyesi üzeri tutunmaların devamında tepki alışlarının devamı gelebilir.

Hedef Fiyat: 25,50 ₺
Zarar Kes: 23,20 ₺

OTKAR

8 haftadır düşüş eğilimi içerisinde olan OTKAR hissesinde son işlem haftasında tepki alışlarının etkili olduğunu gördük. Haftayı hafta içerisinde gördüğü en yüksek seviyeye yakın bir bölgeden tamamlayan OTKAR hissesinde bu hafta 480,00 TL bölgesi ve üzeri seviyeleri takip ediyor olacağız. Hafta başında 480,00 TL bölgesinin aşılması durumunda hissede alım iştahının güç kazanacağını ve tepki alışlarının güçleneceğini düşünüyoruz.

Hedef Fiyat: 490,00 ₺
Zarar Kes: 440,00 ₺

PGSUS

Son işlem haftasında aylık yolcu verilerini açıklayan Pegasus’un Ağustos ayında yolcu sayısı bir önceki yılın aynı ayına göre %9 artışla 3,67 milyon

oldu. Ağustos yolcu doluluk oranı ise %90 olarak gerçekleşti. Açıklanan veri sonrasında pozitif ivmelenme sergileyen hissede 10 haftalık ortalamanın destek olarak çalışmasını ve 240,00 TL yatay destek seviyesinin aşılmasını pozitif olarak okuyoruz. Hissede 230,00 TL seviyesi üzerinde kalıcılık yaşanması durumunda alışların bu hafta da devam etmesini bekliyoruz.

Hedef Fiyat: 260,00 ₺
Zarar Kes: 233,00 ₺

Kaynak: Phillip Capital Haftalık Model Portföy

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ HİSSE ÖNERİLERİ MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNE ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@Hisse_Onerileri'ni Twitter'da Takip Et!

GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!