Global Menkul Günlük Hisse Önerileri – (23.09.2024)

Endeksin güne hafif alıcılı bir seyirle başlamasını bekliyoruz…

BIST100 endeksi Cuma günü %0,76 oranında azalış kaydederek 9900 seviyesi civarında kapanış gerçekleştirdi. Fakat endeks hafta içinde gerçekleştirdiği toparlanma ile haftayı %2,22 artıda tamamladı. Bu haftalık performansa SAHOL, AKBNK, KCHOL, GARAN ve THYAO hisseleri önemli katkıda bulundular. Alt sektör endeksleri içinde XGMYO gayrimenkul ve XBANK bankacılık geçtiğimiz hafta en çok yükselenler oldu. Diğer BIST100 hisseleri arasında GUBRF, LMKDC, KOZAA, TMSN, ISGYO hisselerinde hafta genelinde göreceli iyi performanslar dikkat çekti. İlk 5 aracı kuruma göre KOZAA, EREGL, SAHOL, KRDMD, PGSUS hisselerine devam eden fon girişi olması ayrıca dikkat çekti.

Teknik olarak endekste Cuma günü yaşanan sınırlı geri çekilmeye rağmen görünüm olumlu olmaya devam ediyor. 9280-9400 seviyelerinden başlayan iyileşmenin devamı beklenirken endeksin haftaya hafifi alıcılı bir seyirle başlayacağını düşünüyoruz. Mevcut görünüm içinde yukarıda 10000-10055-10180 seviyeleri direnç konumunda bulunuyor. Bu direnç seviyelerinin aşılması durumunda endekste yeni bir yükseliş trendinden bahsetmemiz mümkün olacak. Aşağıda ise 9800-9720 seviyeler destek olarak yine ön planda.

Bugün hareketli olmasını beklediğimiz hisseler: ASELS, ASTOR, SASA, SAHOL, GARAN.

Günlük Hisse Önerileri

Kaynak: Global Menkul

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ HİSSE ÖNERİLERİ MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNE ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@Hisse_Onerileri'ni Twitter'da Takip Et!

GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!