Tacirler Yatırım Günlük Hisse Önerileri – (18.10.2024)

Güne Başlarken

Küresel risk iştahı dengeli. PPK ve ECB kararları beklenti dahilinde gelirken, PPK’nın politika faizinde indirimlerin ne zaman başlayabileceği konusunda bir ipucu vermemesi, ilk indirim zamanlamasına dair beklentilerin Aralık – Ocak aylarına ötelenme sürecini devam ettiriyor. Büyümede ivme kaybına da değinen TCMB Para Politikası Kurulu, bu durumun dezenflasyon sürecine hizmet ettiği görüşünde.

Dün %0,52 yükselişle 9000 seviyesinin hemen üzerinde kapanan BIST’te yabancı satışları ve para çıkışı dikkat çekti. Bir ay sonra ilk kez üç gün üst üste pozitif kapanış ve kısa vadeli momentum ve trend göstergelerinde toparlanma görmemize karşın, günlük bazda yüksek para çıkışı nedeniyle 9 bin üzerinde tutunma çabasının izlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. 9150 / 9200 bandı ilk kritik direnç aralığı olarak izlenebilir, destekler ise 8920 ve 8780. Günün ajandası sakin. Türkiye 5 yıl vadeli CDS primleri güne 266 baz puandan başlıyor.

Günlük Teknik Analiz Bazlı Hisse Önerileri

Kaynak: Tacirler Yatırım Günlük Bülteni

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ HİSSE ÖNERİLERİ MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNE ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@Hisse_Onerileri'ni Twitter'da Takip Et!

GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!