Phillip Capital Menkul Günlük Hisse Önerileri – (23.10.2024)

BIST100 Teknik Analiz

BIST 100 endeksi, son işlem gününde 8.676 – 8.913 puan aralığında hareket ederek günü %2,13 değer kazancıyla 8.838 puandan kapattı.

Haftaya zayıf bir başlangıç yapan BIST100 endeksi, dün gelen tepki alımlarıyla toparlanarak günü tamamladı. Bankacılık endeksinin öncülük ettiği alımlar, piyasada genel olarak alıcılı bir hava oluşturdu. Son işlem gününde 8.800 seviyesinin üzerinde gerçekleşen kapanışı olumlu olarak değerlendirsek de 8.900 seviyesinde bulunan 10 günlük kısa vadeli ortalamanın direnç olarak çalışması, kısa vadede temkinli bir duruş sergilememize neden oluyor. Son günlerde bu seviyenin güçlü bir direnç oluşturduğunu ve kâr satışlarının bu bölgeden geldiğini hatırlatmak isteriz. Endekste bugün ise, ilk olarak 10 günlük ortalamanın belirlediği 8.900 seviyesini ardından 9.000 puan bölgesini direnç seviyeleri olarak izleyeceğiz. Bu bölgelerin üzerinde kalıcılık sağlanırsa alım iştahının artmasını bekliyoruz.

Teknik Analiz Hisse Önerileri

Kaynak: Phillip Capital Menkul Günlük Bülteni

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ HİSSE ÖNERİLERİ MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNE ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@Hisse_Onerileri'ni Twitter'da Takip Et!

GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!